Game Your Video: supersimpel video’s bewerken op de iPhone

De iPhone-app Game Your Video laat je special effects in een video plaatsen terwijl hij afspeelt. Hierdoor hoef je alleen op het juiste moment op knoppen te drukken, waardoor je geen lastige software hoeft te leren kennen.

Game Your VideoGame Your Video is een videobewerkings-app voor de iPhone waarmee je makkelijk een aantal special effects aan je filmpjes toevoegt. Op deze manier maak je een filmpje waarin het beeld langzaam beweegt of er wordt ingezoomd. Omdat je de video-effecten tijdens het afspelen live toepast, hoef je geen verwarrende bewerkingssoftware te leren kennen.

Terwijl er een video afspeelt, toont Game Your Video een aantal knoppen onderin beeld waarmee je video- en geluidseffecten kunt toepassen. Deze veranderingen worden direct toegepast wanneer je de knop indrukt. Hier dankt de app ook zijn naam aan: het bewerken van een video moet net zo makkelijk als het spelen van een game zijn.

De app heeft meer dan twintig video-effecten en acht geluidseffecten. Door bij het bewerken te kiezen voor een bepaalde Flavor, krijg je effecten in de bewerkingsbalk te zien die bij een genre passen. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken naar dat ene effect dat goed bij jouw video past.

Door video’s vanuit de app op YouTube te zetten, komen ze terecht op de ‘I did this’-pagina van de app. Hier vind je de meest recente, meest bekeken en uitgelichte video’s die zijn gemaakt met Game Your Video. Dit is direct ook een goede plek om te zien wat er allemaal met de app mogelijk is.

Downloaden: Game Your Video (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 19:54
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.