Game-update: update voor Tiny Tower, Paco Mania, Mega Drop Chiclets Evolution en gratis Donut Games

Cave Bowling, Paracute en Icy Escort van Donut Games zijn momenteel gratis te downloaden voor de iPhone en iPod touch. Dat is goed nieuws voor wie toch al niet van nachtrust hield.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU WO Paco Mania iPhone headerTo Donut Games or not to Donut Games, that’s the question zo’n beetje als je een fervent iPhone-gamer bent. Alles wat de studio aanraakt verandert niet alleen in knusse pixels, maar ook in goud. Nu heeft de uitgever achter onder andere Rat on the Run en Rat on a Scooter weer tijdelijk drie spellen in de virtuele neem-maar-mee bak gegooid. Goed nieuws voor mensen die toch al niet van hun nachtrust hielden. Belgische en Nederlandse App Store, zijn jullie er klaar voor?

Update voor Tiny Tower aanstaande

GU WO Tiny Tower iPhone iPod touchGek worden ze ervan: de hoeveelheid e-mail die de gebroeders Nimblebit ontvangt. Getweeën brachten ze Tiny Tower uit en het spelletje is inmiddels zo populair geworden dat hun miljoen actieve dagelijkse gebruikers ze maar blijven bestoken met mail. Ondertussen hebben de ontwerpers ook nog wel iets leuks te melden op hun Twitterkanaal. Zo lijken de heren bezig met een update voor Tiny Tower waarin je verdiepingen van je flat kan hernoemen! Onze herhaaldelijk gestelde vraag of we de poppetjes in de flat ook kunnen hernoemen dadelijk, wordt voortdurend genegeerd. We zullen wel bij die irritante e-mailers horen. Maar kom op; wel de namen van de appartementen kunnen veranderen en niet de namen van de personages? Erg onwaarschijnlijk. Wel waarschijnlijk: iPhoneclub komt naar je flat deze zomer!
Downloaden: Tiny Tower (gratis)

Vandaag gratis: Paco Mania

GU WO Paco Mania gratisPaco Mania lijkt misschien een heel nietszeggende titel, maar spreek Pac-Man op zijn Japans uit (ruwweg gezegd: zet overal een klinker achter) en je snapt ineens hoe Paco Mania aan zijn naam komt. Paco is een bengel eerste klas en jat allemaal gele muntjesbolletjes van de straat. De Engelse politie moet er niks van hebben en de bobby’s snellen het ventje achterna of snijden hem de pas af. Gelukkig zijn er ook grote gouden maskers waarmee de menselijke reïncarnatie van de gele happer zijn tegenstanders op kan eten. Het avontuur begint allemaal in Engeland waarin 18 levels zijn te spelen, maar in volgende updates wordt de hele wereld aangedaan. De vraag is wel of je dan nog speelt, want je moet je even door de bij vlagen taaie besturing van Paco Mania heen worstelen om er plezier uit te halen. Toch is dit een goed moment: het spelleke is net uit en is geheel gratis momenteel.
Downloaden: Paco Mania (tijdelijk gratis)

Tijdelijk gratis: drie games van Donut games

GU Wo Paracute iPhone iPod touchBereid je maar vast voor, daar zijn ze weer hoor! Drie games van Donut Games zijn tijdelijk gratis te downloaden en staan dus te popelen om de Top 25 meest gedownloadde apps te bestormen. In Cave Bowling moet je met een knuppel een bowlingbal zo wegslaan dat hij de pinnen in het level omslaat. Dit doet in het begin erg denken aan Angry Birds, maar wanneer de eerste manipuleerbare objecten zich aandienen, blijkt de game al snel puzzelachtiger in elkaar te zitten. In Paracute begeleid je een teddybeer aan een parachute, op weg naar een zacht landingskussen onderaan in een grot. Onderweg naar beneden moet je de rotswand en gevaarlijke objecten ontwijken terwijl je zoveel mogelijk hartjes verzamelt. In Icy Penguin tenslotte, kun je maar één kant op lopen. Terwijl je een level rondwaggelt sprokkel je in de sneeuw gevangen pinguins bij elkaar en verzamel je ijsco’s. Drie spellen om per level weer drie sterren te halen en de successen van Donut Games tellende, zal dat ook bij deze tijdelijk gratis-actie niet nagelaten worden.
Downloaden:

Trailer van de Dag: Mega Drop Chiclets Evolution

Stap 1: maak een personage om mee te skateboarden. Kleed hem of haar aan, verander de huidskleur, verander het gezicht, het kapsel, van alles. Je laat hem een beetje op jezelf lijken en logisch ook, want zelf wil je ook wel eens vliegend de half-pipe uit skaten. Stap 2: Je rolt van de skatebaan in Mega Drop Chiclets Evolution en dan… blijkt het de bedoeling te zijn om zo’n lelijk mogelijke smakkerd te maken! Een betreurenswaardig spelconcept misschien, maar het was op de PlayStation 3 al eventjes mateloos populair met het spel Pain (video). En nu kan te pletter storten dus ook in onze handpalmen, gewoon op de iPhone en iPod touch. Fijn dat we zo’n apparaat hebben eigenlijk.
Downloaden: Mega Drop Chiclets Evolution (gratis)

Meer games? Bekijk het Game-update overzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2011, 21:12
Categorie Games
Onderwerpen bowling, game, iculture speelt, tiny tower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.