Galaxy on Fire 2 HD is Apple’s gratis App van de Week

Ruimteschietspel Galaxy on Fire 2 HD is Apple's gratis App van de Week. Het betreft de voor nieuwere iDevices geoptimaliseerde variant.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Galaxy on Fire 2 HDJe zou denken dat Galaxy on Fire 2 al een tijdje gratis in de App Store verkrijgbaar is, maar toch is het spelletje deze week Apple’s gratis App van de Week. Het betreft namelijk de HD-versie van de game, die fraaiere beelden bevat voor de iPhone 4S, iPhone 5 en alle iPads vanaf de iPad 2. Je bespaart flink door de HD-versie deze week gratis te downloaden: voor de afprijzing kostte het spelletje €5,99.

Galaxy on Fire 2 HD is een driedimensionaal ruimte-avontuur, waarin je met een ruimteschip vijanden uit de lucht moet schieten. Naarmate het spel vordert kun je nieuwe upgrades voor je schip kopen, waardoor je steeds meer wapens tot je beschikking krijgt. Tussen de gevechtsmissies moet je ook tussen planeten reizen en handelen.

Hoewel je met in-app aankopen snel geld kunt kopen voor nieuwe wapens, kan Galaxy on Fire 2 HD gespeeld worden zonder een keer je portemonnee open te trekken. Pas na het uitspelen van de originele verhaalcampagne kun je er voor kiezen om €4,49 neer te leggen voor het later toegevoegde uitbreidingspakket Valkyrie, dat nieuwe missies aan de game toevoegt.

Downloaden: Galaxy on Fire 2 HD (gratis, normaal €5,99, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, galaxy on fire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.