Fuzel: aparte fotocollages op de iPhone nu ook in gratis versie

Fuzel is een iPhone-app waarmee je mooie fotocollages kunt maken. Naast de betaalde versie is er nu ook een Free-versie met alle essentiële functies. Alleen voor randen en bepaalde effecten moet je bijbetalen.

fuzel iphoneFuzel is een app waarmee je fotocollages kunt maken. Vaak betekent dat een reeks van vier of zes foto’s die je in een rechthoekig vlak kunt zetten, maar Fuzel pakt het iets creatiever aan. Er zijn meer dan 30 aparte lay-outs en je kunt ook je eigen lay-out samenstellen. Fuzel wil dat mensen met de app een verhaal vertellen aan de hand van een serie foto’s. Je combineert meerdere foto’s, voegt een effectje toe, zet er een bijschrift op en stuurt de collage vervolgens naar vrienden. Dat lukt volgens de ontwikkelaar in één minuut. Je kunt met de app ook een aparte Facebook-omslagfoto maken.


Vanuit Fuzel kun je meteen foto’s maken of ze importeren vanuit de fotorol, Facebook-foto’s of zoeken via Google Afbeeldingen. De foto’s worden automatisch geoptimaliseerd, er zijn filters, gewone en decoratieve randen, afgeronde hoeken, wat je maar wilt. Je deelt de collages op Facebook, Twitter, Instagram, Flickr of via e-mail. Stuur je naar Facebook, dan kun je meteen je Facebook-vrienden taggen.

Fuzel was voorheen alleen in een betaalde versie van €0,79 te krijgen. Nu is er een gratis versie, waarbij je dezelfde functies krijgt. Alleen voor de fotoranden, kleur- en potlood-effecten moet je via een in-app aankoop betalen (€0,79). Maar ook zonder die extra’s kun je met de gratis versie van Fuzel goed uit de voeten.

Downloaden: Fuzel Free (gratis)
Ook verkrijgbaar: Fuzel Pro (€0,79)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.