FTW.nl: feelgood video’s en foto’s op de iPhone

De Nederlandse iPhone-app FTW.nl brengt elke dag een handvol video's en foto's die voor je dagelijkse portie feelgood kunnen zorgen. Het bevat mooie goals, opzienbarend getimede foto's en nog veel meer.

FTW.nl feelgood video's op de iPhoneEen Fransoos die een voetbal vanaf honderd meter en na twee geplaatste stuiters precies in een rollende autoband trapt. Een concept van een onderwaterhotel in Dubai. Perfect getimede foto’s en een compilatie van slow-motion video’s. Feelgood is het juiste woord om de inhoud van het foto- en videoblog FTW.nl te omschrijven. De site heeft nu een eigen iPhone-app uitgebracht die dat nog hoger in het vaandel heeft dan de site zelf, omdat je in de applicatie niet steeds reclames van twintig secondes voor de video zelf ziet.

FTW.nl video-overzicht met itemsDat scheelt een slok op een borrel, gezien sommige filmpjes in de videosectie van de app zelf niet langer zijn dan twintig seconden. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan video’s van bijzonder fraaie doelpunten. De For The Win-app heeft haar content verspreid over de tabbladen Featured (uitgelicht), Video’s en Foto’s.

Er zit behoorlijk wat overlap tussen de categorieën waardoor je op het eerste gezicht niet zoveel verschillende items ziet, maar gelukkig verversen de video- en fotopagina’s automatisch als je aan de onderkant van de pagina bent. Binnen een mum van tijd heb je nieuwe items staan. Met een zoekfunctie in het tabblad Meer kan je ook gerichter zoeken.

Met een deel-knop kan je media delen via e-mail, Facebook, Twitter en LinkedIn. Druk lang op een foto en je kan hem opslaan in je fotoalbum. Wie behoeftig is aan een dagelijkse portie gut feeling, kan zich abonneren op pushberichten van zowel de foto’s als de video’s.

Downloaden: FTW.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2012, 11:34
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen feelgood, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.