Fruit Ninja HD krijgt update, dit weekend met 60 procent korting

Fruit Ninja HD is dit weekend met 60 procent korting te krijgen. Bovendien is er een update beschikbaar gekomen, waardoor de game nog stabieler is. In Fruit Ninja moet je zoveel mogelijk vruchten met je vinger doormidden snijden.

fruit ninja ipadJe zoekt nog een leuk spelletje om dit weekend helemaal verslaafd aan te raken? Probeer Fruit Ninja HD! Deze game was op de iPhone al een groot succes en na het verschijnen van de iPad ook snel aangepast voor het grotere scherm. Fruit Ninja HD kostte echter €2,39 en dat was flink duurder dan de €0,79 die je betaalt voor de kleinere iPhone-versie. Dit weekend bof je echter, want de game is met 60 procent korting te krijgen.

Bovendien heeft Fruit Ninja net een update gehad. In Fruit Ninja moet je stukken fruit die over het scherm vliegen, in stukken snijden. Dit doe je met je vinger. Hoe meer vruchten je tegelijk doorsnijdt, hoe meer bonuspunten er te verdienen zijn. Je moet echter oppassen voor de bommen, die ook langs komen vliegen.

Fruit Ninja is een leuke game om even onderuitgezakt op de bank alles te vergeten. De nieuwste update voorkomt het crashen van de game. Er waren een aantal gebruikers die problemen met de game ondervonden en dat is nu opgelost. Om iedereen tegemoet te komen, geeft ontwikkelaar Halfbrick Studios nu korting aan iedereen.

Downloaden: Fruit Ninja HD (tijdelijk €0,79 – normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2011, 15:30
Categorie Games
Onderwerpen fruit ninja, game, korting, muziek, toetsenbord, wireless

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.