Foursquare vernieuwt incheckscherm, toont meer info in tijdlijn

Een update voor Foursquare heeft het incheckscherm vernieuwd. De app toont voortaan ook extra info in je tijdlijn.

Foursquare IconFoursquare voor iOS heeft een nieuwe update gekregen, die wederom het incheckscherm iets heeft veranderd. Voortaan zie je op een kaart waar je precies incheckt, met daaronder schakelaars om aan te geven met wie je de locatie deelt. Het ontwerp is een stuk compacter, waardoor er onderin een flinke lege ruimte is ontstaan. Het incheckproces is volgens Foursquare ook een stuk sneller dan voorheen. De update introduceert daarnaast wat andere veranderingen, waardoor je in je tijdlijn voortaan pas geopende locaties en highlights bij andermans check-ins ziet.

Zie je andermans check-in in je timeline, dan staat er voortaan soms bij wat hier bijzonder aan is. Zo zie je makkelijk of iemand bijvoorbeeld Mayor is, of dat iemand een bepaalde puntenbonus heeft gekregen. Je krijgt voortaan in je tijdlijn ook pas geopende locaties tegen die in de buurt van jouw locatie zijn. Hierdoor hoopt de app je makkelijker nieuwe plekken te laten ontdekken.

Een maand geleden verscheen er nog een update voor Foursquare, waardoor bepaalde locaties automatisch een cijfer krijgen.

Downloaden: Foursquare (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 10:33
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.