Foursquare heeft totaal nieuw uiterlijk na laatste update

De iPhone-app Foursquare heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen na de laatste update. Hierdoor zou het makkelijker zijn om je vrienden te volgen en om leuke locaties in de buurt te vinden.

FoursquareEr is een nieuwe update voor de iPhone-app van Foursquare uitgekomen, waarin de look van de incheckdienst flink onder handen is genomen. Op deze manier probeert Foursquare het makkelijker te maken om activiteiten van je vrienden in de gaten te houden en om nieuwe plekken bij jou in de buurt te ontdekken.

De laatste update vermindert het aantal tabbladen onderin de app van vijf naar slechts drie. Alleen je tijdlijn, de explore-pagina en je profiel kunnen nu via de tabbladen geopend worden. Wil je inchecken, dan moet je voortaan de check-in knop rechtsboven in het scherm gebruiken. Net als de tabbladen onderin kun je deze knop altijd gebruiken, ongeacht je positie binnen de app.

Het uiterlijk van de tijdlijn is flink onder handen genomen. Updates bevinden zich nu in kleine rechthoeken, in plaats van de platte strepen uit de vorige update. Naast de avatar van je vrienden staat nu ook een klein icoon om aan te geven bij wat voor gebouw of gelegenheid ze precies zijn ingecheckt.

Bij Explore krijg je een kaart met de interessantste locaties te zien, die je kunt filteren door een bepaald soort locatie te kiezen. Hierdoor verschijnen bijvoorbeeld alleen alle restaurants bij jou in de buurt op de kaart. Een lijst onder de kaart laat zien waar je vrienden zijn geweest, om je te helpen met kiezen.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2012, 9:38
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.