Fotopedia Paris: duizenden foto’s van Parijs ter introductie gratis

Fotopedia Paris is een universele app met 4.000 foto's van Parijs. Je kunt virtuele trips maken, diashows bekijken of zelf een stedentrip plannen aan de hand van favoriete plekken of foto's.

fotopedia parijsFotopedia Paris is een nieuwe universele iOS-applicatie waarmee je Parijs in 4.000 foto’s leert kennen. Je maakt in deze app een virtuele tour door Parijs, met alle hoogtepunten op het gebied van kunst, cultuur, café’s, kastelen en dergelijke. De app is bij de lancering helemaal gratis. Centraal staan de Virtual Trips, waarbij je de stad kunt ontdekken aan de hand van een uitgestippelde route. Ook is er een Trip Builder, waarmee je zelf een stedentrip naar Parijs kunt plannen.

Verder kun je informatie delen op Facebook en Twitter. Wil je gewoon genieten van de talloze foto’s, dan kan dat ook: er zit een diashow-modus in om de foto’s automatisch te laten afspelen.

fotopedia paris ipad 1Aan de hand van Smart Tags kun je snel terugvinden wat je zoekt, ook op het gebied van mode, geschiedenis of winkelen. De bekende plekken zijn aanwezig, maar ook de verborgen pareltjes en onverwachte ontdekkingen die maar weinig mensen kennen. Wil je Parijs in één dag verkennen, dan is daar een virtuele tour voor beschikbaar. Of kies een wandeling rond Versailles of Montmartre. Wat je ook kunt doen is je favoriete foto’s of plaatsen uitkiezen en de app een interactieve tour laten bepalen. Heb je zelf mooie foto’s gemaakt, dan kun je ze bij Fotopedia.com insturen zodat ze in een toekomstige app verschijnen.

Om de app te kunnen gebruiken heb je wel een 3G- of Wi-Fi-internetverbinding nodig.

Downloaden: Fotopedia Paris (ter introductie gratis)
fotopedia ipad 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2011, 11:25
Categorie Reizen
Onderwerpen blackberry, fotografie, kwartaalcijfers, parijs, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.