Forza Football 3.0 net even beter met livestanden voor WK 2014

Uitslagen-app Forza Football (voorheen Live Score Addicts) 3.0 voor iPhone en iPad laat snel schakelen tussen competities en heeft meer instellingen.

Forza Football iPhone livestandenLive Score Addicts veranderde onlangs zijn naam naar Forza Football, maar de hoge gebruikerswaardering van de app met voetbalstanden bleef staan. Nu is Forza Football toegekomen aan versie 3.0, waarin opnieuw meer ruimte is voor de mening van jou als voetbalkenner. Je kan aparte pushberichten voor het WK Voetbal 2014 in Brazilië instellen, je favoriete teams volgen en een agenda samenstellen met wedstrijden die je wilt zien. Wie de update installeert, krijgt meteen een vragenlijst te zien met welke informatie van alle WK-voetbalwedstrijden je gepusht wilt hebben.

Je kan kiezen uit een herinnering voor aanvang, de opstellingen, begin, doelpunten, rode kaarten, ruststand, eindstand en videohoogtepunten: je vinkt ze per stuk aan of uit.

Forza Football livestand Forza Football WK-overzicht

Nieuw in Forza Football 3.0 is het uitvouwmenu aan de bovenkant van het scherm. Daar schakel je tussen alle wedstrijden van die dag (en vier dagen vooruit), de eerstvolgende wedstrijden van teams die je volgt, de kalender van aankomende wedstrijden en mijn competities. Met een druk op de wereldbeker zie je niet alleen het wedstrijdprogramma, de stand en de topscorers van het toernooi: je kan je winnaar voorspellen van het WK. Zodra de wedstrijden voor de deur staan, kan je ook een winnaar per duel aanwijzen.

Forza Football vraagt nog meer gebruikersfeedback in de apart te downloaden app Forza 90, waarin je elke speler constant kan bekritiseren of belonen voor talloze acties. Zo wordt ook de man van de wedstrijd beslist. Een video met statistiek van Forza 90-gebruikers laat zien dat Belgen veel vertrouwen hebben in hun elftal, maar nog geen 20 procent ziet België wereldkampioen worden. Met het Nederlandse vertrouwen is het een stuk droeviger gesteld.

Overige verbeteringen in Forza 3.0 zijn de zoekfunctie en mogelijkheid om pushnotificaties in te stellen per competitie. Je kan voortaan op elk team tikken voor informatie en statistieken en nu vier dagen vooruit kijken naar aankomende wedstrijden. Net als concurrerende uitslagen-apps, kan Forza Football 3.0 ondanks de vernieuwingen nog wel wat overzichtelijker. Je hebt even nodig om de app onder de knie te krijgen – maar dat is met meer dan 560 geïndexeerde voetbalcompetities misschien niet zo raar.

Downloaden: Forza Football (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Ook genoemd: Forza 90 (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Lees ook onze WK 2014-applijst boordevol leuke WK-apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2014, 17:52
Categorie Sport
Onderwerp uitslagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.