Formule 1 rijden op de iPhone met BMW Sauber F1 Team Racing 09

Artificial Life brengt de tweede game voor BMW uit. BMW Sauber F1 Team Racing 09 is een formule 1-spel op de iPhone. Rijd als Kubica of Heidfeld op 8 circuits en wordt F1 kampioen 2009.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

BMW Sauber F1 Team Racing 09 op de iPhoneArticificial Life heeft twee grote games in korte tijd uitgebracht. Eerder deze week was het Pandorum. Nu komt Articificial Life met de tweede titel voor BMW, als vervolg op de BMW Z4 Experience (€ 0,79) voor de iPhone. Dit maal kun je als Nick Heidfeld of Robert Kubica het Formule 1-seizoen beleven. Rijd in een BMW F1-wagen over 8 circuits en wordt F1-kampioen 2009.

De 8 circuits die beschikbaar zijn in de game hebben verschillende racecondities, speelmogelijkheiden en moeilijkheidsgraadopties waarop je kan rijden. Race in de stromende regen of speel op professioneel niveau. Regel de rijhoogte, vleugelpositie, bandtype en brandstofsamenstelling om de grip en het gevoel van de BMW-wagen nog beter te krijgen en die wereldtijd neer te zetten. Speel in verschillende game modes. Er is een Professional mode om de snelste tijd neer te kunnen zetten en Championship mode om 10 trofeeën te winnen. De derde speelmodus kun je via in-app aanschaffen voor € 0,79. Dit is de Engineer mode.

Begin met China, Japan, Engeland en Duitsland als beschikbare circuits. Zet goede tijden neer en unlock 4 nieuwe circuits. BMW biedt via de iPhone-applicatie ook in-app aankopen, zoals gezegd: hiermee schaf je 2 nieuwe uitdagingen en een nieuwe speelmogelijkheid aan.

In BMW Sauber F1 Team Racing 09 zijn ook minigames aanwezig. In Donut moet je de grootste donut maken en in Pit Stop moet je zo snel mogelijk de banden van een formule 1 wagen zien te vervangen. Alle tijden van de mini-games en de reguliere circuits worden online opgeslagen in een online highscorelijst.

Er is op dit moment een wedstrijd waarbij je prijzen kunt winnen. Hiervoor moet je het spel aanschaffen, je naam in het spel invullen, op de website van BotMe, je emailadres registreren en natuurlijk de beste tijd rijden in alle circuits.

De makers van de applicatie geven aan dat dit speciaal gedaan wordt omdat BMW na dit jaar niet meer zal rijden in de Formule 1. Hierdoor kun je unieke collector´s items winnen, zoals de officiële BMW coureursoveral of een replica van het BMW stuur uit de bolide.

Downloaden: BMW Sauber F1 Team Racing 09 (€ 1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 18:14
Categorieën Games, Sport
Onderwerpen auto, f1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.