Football Meister na update: Nederlandstalig en nieuw scoresysteem

De Nederlandse Football Meister app voor de iPhone, waarmee je voetbaluitslagen kan voorspellen tegen vrienden, heeft een update gekregen met de Nederlandse taal en een verbeterd scoresysteem.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Football Meister iPhone update NederlandsDe Nederlandse voorspel-de-voetbaluitslagen applicatie Football Meister is nu ook in het Nederlands te spelen. De toevoeging van onze moerstaal maakt deel uit van een nieuwe update. Daarin is ook voor de tweede keer de puntentelling omgegooid. Die begint nu vanaf het begin van de maand en wordt elke maand hersteld. Zo kun je eenvoudig zien wie de beste voorspeller van Eredivisie-uitslagen in november is. Ook kan je nu wedstrijden een dag van tevoren voorspellen.

Spelers die de taal van de iPhone in het Nederlands hebben ingesteld, zullen merken dat Football Meister na de update in de eigen taal is veranderd. De verandering kan niet ongedaan gemaakt worden.

Wat wel ongedaan is, is de score die je de afgelopen periode hebt gehaald. Het is de derde keer dat Football Meister van scoresysteem wisselt. Bij aanvang werden alle punten bij elkaar opgeteld en ontstonden er al snel extreme verschillen tussen de scores van mensen die veel en weinig wedstrijden in allerlei competities voorspelden. Football Meister wedstrijden voorspellenEen eerdere update zorgde ervoor dat er subleagues kwamen voor elke competitie (zoals de Eredivisie, Europacup en de KNVB Beker) en dat de scores nog maar vier weken meegingen. Maar omdat de scores continue veranderden, had je niet echt grip op hoeveel punten je had verzameld. Met de nieuwe score per kalendermaand is het gevoel dat personen hebben voor juist voorspelde uitslagen eindelijk goed te peilen. Bovenin het tabblad Ranglijst zie je nu in één oogopslag hoeveel dagen de huidige ronde – dus de maand – nog duurt.

Verder zijn in de update enkele bugfixes doorgevoerd in Football Meister en worden er nu prijzen uitgereikt aan mensen die de beste score in een maand in een competitie halen. Het lijkt daarbij om badges te gaan, maar de ontwikkelaar wil daar nog niet meer over zeggen. De veranderingen in met name het scoresysteem lijken het spel er weer wat leuker op te maken.

Downloaden: Football Meister (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:47
Categorieën Games, Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen football meister, voetbal, voorspelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.