Fondsnieuws: financiële actualiteit en columns op de iPhone

Fondsnieuws is de iPhone-app van de gelijknamige website met het laatste nieuws over beleggingen. Actualiteit, columns, opinies en interviews komen allemaal aan bod.

Fondsnieuws iPhone iPod touchDe Europese economie wankelt en ondertussen zijn in de Verenigde Staten en andere landen protesten begonnen tegen het kapitalisme en de werkwijze van banken. Je kunt je saaiere financiële perioden voorstellen dan vandaag de dag. De timing van de nieuwe Nederlandse applicatie Fondsnieuws is dus wel héél handig. Het is de app van de gelijknamige site met actualiteit, columns en interviews over de beleggingsindustrie.

Fondsnieuws is afkomstig van de mediagroep waarin ook het Financieel Dagblad zit. Dat kan je terugzien aan de professionaliteit van de gloednieuwe applicatie. Fondsnieuws iPhone app berichtDe layout is strak wit met lichtgrijs en zacht gekleurde accenten die verschillen per categorie. Teksten zijn allen voorzien van een foto, een vetgedrukte inleiding en worden onderverdeeld in tussenkoppen. Met de knoppen onderaan een tekst, kan een artikel gedeeld worden op Twitter, Facebook en via e-mail. Tussen de koppen van de artikelen in de overzichten staan advertenties die in eigen beheer worden geregeld.

De applicatie verdeelt haar content onder in de voorpagina waar alles bijeen komt, interviews, transfers op de markt en vacatures. Onder de Meer-knop is de actualiteit bovendien nog onderverdeeld in de categorieën columns, fondsen, speciale producten, opinies en thema’s. De knop Wijzig zorgt ervoor dat je de categorieën zelf kan toebedelen aan de navigatiebalk onderin het scherm.

Downloaden: Fondsnieuws (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2011, 15:00
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws, Zakelijk
Onderwerpen financieel, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.