Flitsmeister-update: makkelijker flitsers melden op iPhone

De flitsers-app Flitsmeister op iPhone is vernieuwd, met toevoegingen als een flitser melden in minder drukken en een vernieuwde database.

Flitsmeister grote update 3.0 iPhoneDe populaire flitsers-app Flitsmeister heeft een grote update gekregen waardoor de app niet echt concreet is veranderd, maar waarin wel een groot aantal kleine verbeteringen is doorgevoerd. Als grootste klapper is de database van vaste flitspalen vernieuwd in de app. Op verschillende punten moet de app sneller en stabieler zijn geworden en bovendien is het nu sneller om een flitser door te geven. Als je de app al hebt geopend, ben je daar slechts vier drukken van verwijderd.

Flitsmeister file nog te gaanElke knop die bij het melden van een flitser bespaard kan worden, is welkom. Zeker als bestuurder dien je zo min mogelijk afgeleid worden door handelingen op het scherm natuurlijk. Bij het melden krijg je nu automatisch een lijst te zien van wegen die je daarvoor gepasseerd hebt. Je hoeft er maar op te tikken om hem te rapporteren.

Verder zijn er dus vooral veel kleine verbeteringen in Flitsmeister 3.6 voor de iPhone. Er is een groot aantal fixes doorgevoerd bij het draaien van de app naar landschapsstand, de effecten van je snelheidsindicatie zijn bijgeschaafd, de kaart is beter zichtbaar in landschapsstand en de instellingen zijn opnieuw ingericht. Daarbij is de grootste wijziging trouwens dat instellingen voor pushberichten zijn verhuisd naar een apart scherm en meer uitleg hebben gekregen. Je kan lokale notificaties van nieuwe flitsersmeldingen en signalering voortaan apart van elkaar in- of uitschakelen.

Flitsmeister is gratis te downloaden en voorziet behalve in informatie over flitspalen en mobiele flitsers, ook in de lengte van je file als je daar onverhoopt in terecht komt.

Downloaden: Flitsmeister (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2013, 17:20
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen flitsmeister, flitspalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.