Flitsmeister: nieuwe iPhone flitspalen-applicatie met push-functie

Flitsmeister is een nieuwe Nederlandse flitspaal-applicatie in de App Store. Deze is voorzien van push-functionaliteit, zodat je ook als de applicatie is uitgeschakeld meldingen binnenkrijgt op jouw route.

flitsmeisterVandaag is er een nieuwe flitspaal-applicatie in de App Store gelanceerd: Flitsmeister. Deze €2,39 kostende applicatie toont radarcontroles, mobiele flitsers, trajectcontroles en aangekondigde KLPD-controles. Volgens de makers is de lijst met flitsers vollediger dan elke andere applicatie of radiozender met verkeersinformatie. Bovendien krijg je via deze applicatie push-berichten toegestuurd wanneer er een nieuwe melding op jouw traject is binnengekomen. Je kunt ook instellen dat je alle meldingen wilt zien, ook als ze niet op jouw route liggen. Door de push-functie hoef je de applicatie niet open te houden tijdens het rijden.

In Flitsmeister geef je aan welke wegen je vaak gebruikt. Meldingen op deze favoriete wegen staan altijd bovenaan de lijst. De GPS-functie in Flitsmeister kijkt op welke weg je je bevindt en zet meldingen over de betreffende weg ook bovenaan de lijst. De informatie in deze applicatie wordt verzameld via een centrale server.

flitsmeister

Andere flitspaal-applicaties voor de iPhone zijn onder andere: Flitspalen (€0,79), MyTraffic (gratis) en QFlits (€2,39). De ontwikkelaar geeft 10 promocodes weg. Je moet hiervoor een reclamebericht retweeten volgens aanwijzingen op de website van de ontwikkelaar, zodat je vrienden ook weten dat de app bestaat.

Let op: in dit geval worden de promocodes niet via iPhoneclub weggegeven, dus voor vragen moet je bij de ontwikkelaar zijn.

Downloaden: Flitsmeister (€2,39 – introductieprijs)
Meer info: Flitsmeister.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2010, 14:04
Categorie Reizen
Onderwerpen flitsmeister, flitspalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.