SlingPlayer Mobile krijgt update voor 3G-netwerken

SlingPlayer Mobile voor iPhone heeft een update gekregen. Daarmee wordt het mogelijk om de applicatie ook via 3G-netwerken te gebruiken voor het bekijken van televisie.

slingplayerSling Media heeft een update uitgebracht voor SlingPlayer Mobile, de iPhone-applicatie waarmee je overal ter wereld naar je televisie thuis kunt kijken. Sling Media heeft de aankondiging gedaan op Mobile World Congress in Barcelona. In de Nederlandse App Store is de update inmiddels te vinden. De applicatie kwam onlangs in het nieuws omdat de Amerikaanse operator AT&T beweerde te hebben samengewerkt met Sling Media, om de applicatie te optimaliseren voor gebruik over 3G. De Slingbox-maker ontkende echter dat er sprake was van samenwerking. Voorheen werkte het televisiekijken alleen via Wi-Fi.

Met SlingPlayer kun je bijvoorbeeld op je hotelkamer in een ver land naar de televisieprogramma’s thuis kijken, ook als ze via betaalzenders of andere commerciële zenders worden uitgezonden. Ook kun je naar opgenomen tv-programma’s kijken. De iPhone-applicatie werkt samen met de Slingbox Solo, PRO en PRO HD. Prijzig is het wel: SlingPlayer Mobile kost €23,99 en vereist iPhone OS 3.0 of hoger. Ook heb je een geschikte Slingbox nodig (een fysiek apparaat die je in de huiskamer neerzet en op je televisiesignaal aansluit).

Downloaden: SlingPlayer Mobile (€23,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2010, 14:52
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.