Fliple adresboekapp voor iPhone kan goed met groepen omgaan

Fliple is een adresboekapp met twee belangrijke eigenschappen: het kan goed met groepen omgaan en heeft het uiterlijk van Windows Phone.

fliple-iphoneFliple is een adresboekapp voor de iPhone, geïnspireerd door de People Hub van Windows Phone. Dezelfde tegels met contactfoto’s waarop je kunt tikken, dezelfde ronde icoontjes en hetzelfde zwart-witte lettertype. Het is de ideale app voor mensen die de interface van Windows Phone stiekem best mooi vinden, maar niet over te halen zijn om een Windows Phone te kopen. Je kunt het gebruiken in plaats van de standaard Contacten-app, die Achter de contactfoto is de naam van de persoon te zien. Je kunt ook een contactkaart van een persoon bekijken, met een opsomming van telefoonnummers, e-mailadressen en andere manieren om iemand te bereiken. Fliple probeert als sterke punt naar voren te schuiven dat de app goed is in het beheren van groepen. Je kunt dan ook meerdere contacttegels groeperen, zodat je bijvoorbeeld collega’s, je beste vrienden of mensen van de sportvereniging overzichtelijk bij elkaar ziet.

Dat kan in het standaard adresboek van iOS ook, maar het is wel iets omslachtiger en het ziet er behoorlijk saai uit. Bij Fliple kun je de kleuren van de tegels per contact aanpassen. De kleur van de tegels kun je per contact aanpassen. En je kunt ook je contactlijst filteren op groepsniveau, eerdere layouts bewaren en weer terugzetten en met T9-functies zoeken op een vingervriendelijk toetsenbord.

Voor de rest is Fliple natuurlijk een gewoon adresboek: je kunt de contactgegevens beheren, op foto’s tappen om iemand te bellen, te e-mailen of te sms’en. Het eerder genoemde sterke punt (groepen) blijkt vooral bij de groepsacties die je kunt uitvoeren. Je kunt in één moeite een e-mail of sms naar een hele groep sturen. In de standaard iPhone-adresboekapp moet je daarvoor een truc uithalen.

Eerder schreven we al over de Windows Phone-imitator iCall+ en het zelf proberen van Windows Phone op je iPhone.

Downloaden: Fliple (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2013, 10:32
Categorie Productiviteit
Onderwerp adresboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.