Nieuwe Disney-game Mittens nu al afgeprijsd

De nieuwe Disney-game Mittens is nu al afgeprijsd. In de game help je een kat aan melk, waarbij elementen van Angry Birds, Cut The Rope en Where's My Water terugkomen.

Mittens header iPhone iOSWe hebben er op iPhoneclub al uitgebreid over geschreven: de nieuwe Disney-game Mittens. Mittens volgt het succesrecept van ‘Where’s My Water?’ en lijkt bij voorbaat al een succes te worden. Het ziet er leuk uit, is ook geschikt voor kinderen en de naam Disney doet de rest. Mittens HD (de iPad-versie) kostte bij de introductie €2,69 maar is binnen een week na verschijnen al afgeprijsd. De iPhone-versie al vanaf het begin voor €0,89 in de schappen. In Mittens ga je een kat helpen. Je snijdt op het juiste moment touwen door (hee, kenden we dat niet van Cut the Rope?) zodat de kat bij een fles melk kan komen, waarmee hij het hart van een paarse poes kan veroveren. Melk in plaats van snoepjes dus.

Het spelprincipe is gemakkelijk uitgelegd: je hebt meerdere werelden, elk met meerdere levels. In elk level kun je diamanten pakken, die de score bepalen: 1, 2 of 3 sterren. Je mag bij één ster al door naar het volgende level en kunt het dan op een later moment nog eens proberen. Het gaat bij Mittens om op het juiste moment objecten te manipuleren, bijvoorbeeld touwen door te snijden of planken in te klappen. Je kunt daarbij onbeperkt proberen en ziet vanzelf als een poging misgaat. Het eerste level is Milktown iPhoneclub maakte een gameplay-filmpje van Mittens, die je hieronder kunt zien.

Downloaden: Mittens HD (€1,79, iPad, iOS 4.3+)
Ook genoemd: Mittens (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2013, 10:02
Categorie Games
Onderwerpen disney, mittens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.