Flight Control en andere Firemint-games straks ook op de iPad

Firemint gaat de bekende game Flight Control aanpassen voor de iPad. Ze werken daarnaast aan enkele nieuwe games, waarvoor de snelle A4-processor erg geschikt is.

flight controlFlight Control, een van de populairste games in de App Store, zal ook beschikbaar komen op de iPad. Dat heeft ontwikkelaar Firemint bekendgemaakt. Net als veel andere iPhone-applicaties werkt de huidige versie al probleemloos op de iPad, maar toch zullen de ontwikkelaars aanpassingen doen: “we want to ensure a delightful experience on iPad that feels just right.” Flight Control bestaat al bijna een jaar en is meer dan 2 miljoen keer verkocht.

De ontwikkelaars van Flight Control verwachten vooral veel van de A4-processor. Ze hebben een paar spannende games op de rol staan, die er op de iPad fantastisch uit gaan zien en die volledig gaan profiteren van de mogelijkheden. Bezitters van een iPhone of iPod touch komen overigens niet in de kou te staan, want Firemint heeft beloofd dat ze ook “brilliantly” op de bestaande apparaten zullen draaien.

Het is moeilijk voor te stellen, maar voor wie de game nog niet kent: in Flight Control moet je vliegtuigen laten landen, zonder dat ze met elkaar botsen. Door het tekenen van een lijn op het scherm trek je de gewenste vliegbeweging naar de landingsbaan.

Via: Macworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2010, 20:51
Categorie Games
Onderwerpen firemint, flight control, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.