Flickr iPhone-app voor iPhone 4S aangepast, verhelpt problemen met uploaden

De Flickr-app voor iPhone heeft een update gekregen met bugfixes voor de iPhone 4S en het uploaden van foto's en video's evenals een oplossing voor EXIF-data die verloren gaat.

Flickr iPhone-appDe officiële Flickr iPhone-app van de gelijknamige fotosite heeft een update gekregen. Deze bevat in de eerste plaats een oplossing voor problemen met de iPhone 4S, die vorige week vrijdag in Nederland in de verkoop ging. Ook zijn er problemen verholpen met het uploaden van foto’s en video’s in het algemeen, met een verbeterde uploadsnelheid tot gevolg. De zogenaamde EXIF-data van foto’s, waarin informatie over de camera, diafragma en andere instellingen wordt opgeslagen, wordt nu beter afgehandeld; die ging in sommige gevallen verloren.

Met de Flickr-app kun je foto’s en video’s die je met je iPhone maakt rechtstreeks uploaden naar Flickr om deze met anderen te delen. Ook kun je met de applicatie je reeds geüploade foto’s bekijken en beheren, voorzien van geo-tags en dergelijke. Daarnaast heb je toegang tot de recente activiteit, zoals uploads of opmerkingen, van familie en vrienden, kun je naar foto’s zoeken en deze becommentariëren of als favoriet aanmerken.

Downloaden: Flickr (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2011, 15:06
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen flickr, fotografie, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.