Flick Golf voor iPhone krijgt vijf nieuwe golfbanen

Flick Golf heeft een update gekregen met een nieuwe spelmodus Quickshot Pro en vijf nieuwe banen. Ook is het gemakkelijker geworden om levels te unlocken.

flick golf iphoneFlick Golf is een golfspelletje van ontwikkelaar Full Fat. De game heeft voor de eerste keer sinds de release een grote update gekregen, met een nieuwe en uitdagende spelmodus Quickshot Pro. Hierbij moet je in een beperkte hoeveelheid tijd zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen. Deze keer heb je echter minder tijd dan in de normale Quickshot-mode. Bovendien moet je meer punten halen en heb je ook nog te maken met barre weersomstandigheden. Ben je uitgespeeld met de normale Quickshot-mode, dan kun je met deze update dus weer even aan de slag. Er zijn ook vijf nieuwe golfbanen toegevoegd, waarvan je er drie in Quickshot- en Quickshot Pro-mode kan spelen. De andere twee zijn beschikbaar voor de World Tour-mode. Het is nu makkelijker om levels te unlocken, de beweging van de golfballen is realistischer en de framerate van de app is verbeterd.


Flick Golf is voorzien van Game Center-koppeling, met 15 nieuwe achievements. Verder zijn er nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals een teller voor het aantal hole-in-ones en een scorekaart in de tutorials. De iPad-versie van Flick Golf heeft nog geen update gekregen.

Downloaden: Flick Golf (€1,59)

flick-golf

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.