Fleksy-update laat gebruikers zelf toetsenborden ontwerpen

Fleksy geeft iedereen de mogelijkheid om zelf zijn of haar toetsenbord vorm te geven. Stel een achtergrondfoto in en kies zelf de kleuren van de toetsen en knoppen.

Fleksy Nederlands toetsenbord voor iOS 8

Fleksy, het populaire alternatieve toetsenbord voor iOS, is er vandaag een stuk persoonlijker op geworden. Een update geeft iedereen de mogelijkheid om zelf het uiterlijk van het toetsenbord te ontwerpen.

Zelf Fleksy-toetsenborden ontwerpen

Als je Fleksy opstart kun je op het plusje onder My Themes klikken om een eigen thema aan te maken. Na een foto of kleur gekozen te hebben kun je de helderheid verder instellen en een of twee extra achtergrondkleuren toevoegen. Het is zelfs mogelijk om de animatie te veranderen die verschijnt als je een toets indrukt.

Bekijk ook

Review: Fleksy, het eerste Nederlandse iOS 8-toetsenbord

Fleksy is het eerste iOS 8-toetsenbord voor de iPhone en iPad met een Nederlands woordenboek én woordvoorspelling. Kunnen we nu massaal sneller typen?

Foto’s en kleuren
Ook kun je de kleuren van de letters en cijfers op de toetsen aanpassen, evenals de achtergrondkleuren van de knoppen onderin het toetsenbord. Nadat je al je creativiteit uitgestort hebt over het toetsenbord kun je hem opslaan, zodat hij in de rij met thema’s verschijnt.

Fleksy-Theme Fleksy-Theme-Builder

Als je trots bent op je toetsenbord, dan kun je hem ook gemakkelijk met andere Fleksy-gebruikers delen. Dit doe je door op het papieren vliegtuigje te tikken in het scherm waar al je thema’s staan.

Andere verbeteringen van Fleksy 7.0

Naast de mogelijkheid om zelf je toestenborden vorm te geven, voegt versie 7.0 ook wat andere handige nieuwe functies toe. Zo kun je de spatiebalk langer ingedrukt houden om nummers en symbolen te selecteren, al is deze functie ook uit zetten als hij je niet bevalt. Tot slot ondersteunt Fleksy ook de nieuwe emoji van iOS 9.1.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.