fleksy-update

Fleksy-toetsenbord introduceert nieuwe extensies en thema’s

Fleksy 5.0 kreeg een flinke update met talloze nieuwe thema's en extensies. Zo zijn er extensies voor gifs, eenhandig typen en cursor verplaatsen.

Fleksy heeft een flinke update gekregen naar versie 5.0. Het alternatieve toetsenbord probeert zich van het steeds groeiende aantal concurrenten te onderscheiden met een paar nieuwe functies. Er zitten meerdere nieuwe thema’s in en een aantal extensies die je naar eigen smaak kunt aanpassen.

Lees ook: Fleksy, het eerste Nederlandse iOS 8-toetsenbord

fleksy-update

Fleksy had al langer een Android-toetsenbord en was er bij iOS 8 ook als de kippen bij om een passend toetsenbord te maken voor de iPhone. Het was bovendien het eerste iOS 8-toetsenbord dat in het Nederlands te gebruiken is. Met de nieuwe extensies gaat Fleksy een stap verder dan invoeren van tekst. Je kunt bijvoorbeeld ook GIF’s invoegen en met één hand typen op een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Met Cursor Control kun je de cursor verplaatsen via de spatiebalk. Wil je een berekening uitvoeren, dan is er een Number Row-extensie die een rijtje cijfers bovenaan het toetsenbord laat zien. En voor de leuke effecten moet je bij Rainbow Key Pops zijn, waarbij je een kleurtje te zien krijgt zodra je op een toets drukt. Je kunt maximaal drie extensies tegelijk gebruiken in de app. Ben je een van de drie extensies zat, dan vervang je die weer. Wil je meer extensies gebruiken, dan kan dat tegen betaling van €0,89 via een in-app aankoop.

Wil je meer thema’s gebruiken, dan vind je in Fleksy meer dan 30 verschillende. Aan de hand van categorieën zoals Personal, Trendy, Branded, Dynamic en Translucent houd je overzicht. Er zitten thema’s rondom bepaalde films in, bijvoorbeeld voor Frozen en The Hunger Games. Ze kosten tussen de €0,89 en €2,69 per stuk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2014, 15:38
Categorie Apps
Onderwerpen fleksy, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.