Flash-speler Skyfire VideoQ in prijs verlaagd

Skyfire VideoQ, een app om flashvideo's mee te bekijken, is tijdelijk in prijs verlaagd.

Skyfire VideoQSkyfire VideoQ, een app waarmee je flashvideo’s op je iPhone kunt bekijken, is in prijs gedaald. Met de app kun je flashvideo’s naar de servers van Skyfire sturen, waarna ze vervolgens in een op de iPhone bekijkbaar formaat worden teruggestuurd. Eerder bracht Skyfire ook een webbrowser uit waarin je flashvideo’s kunt bekijken.

Je kunt een link van een flashvideo naar een e-mailadres van Skyfire sturen, waarna hij direct in je app belandt. Door naar de afzender te kijken weet Skyfire voor wie de link bedoeld is. Aan de hand van een link of een bookmarklet is het ook mogelijk om de video in de app krijgen. Daarnaast zijn er een aantal categorieën waar populaire video’s van andere gebruikers in terug te kijken zijn.

Je kunt Skyfire VideoQ alleen gebruiken voor flashvideo’s. Flashapplicaties en spelletjes kunnen er niet meer worden geconverteerd.

Normaal gesproken betaal je voor Skyfire VideoQ €2,99, maar die prijs is nu verlaagd naar €1,59. Vorige week gaven ze hun webbrowser nog tijdelijk weg voor 79 cent, om het 1-jarig bestaan hiervan te vieren.

Downloaden: Skyfire VideoQ (€1,59)
Ook genoemd: Skyfire Web Browser (€2,39)

https://www.youtube.com/watch?v=-wOeBoU4UU8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2011, 18:17
Categorie Amusement
Onderwerpen flash, Skyfire, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.