Spider Jack HD op de iPad: minstens zo goed als Cut the Rope

Spider Jack HD is zo'n geslaagde kopie van de game Cut the Rope, dat je het gerust een opvolger kunt noemen. In deze game moet je zorgen dat vliegjes in de mond van Jack de spin terechtkomen, door zwaaibewegingen te maken.

spider jackOnze gameredacteur Bart is in de dagelijkse game-update op iPhoneclub waanzinnig enthousiast over de nieuwe game Spider Jack. Er is geen spel dat zó goed Cut the Rope weet te imiteren. Je zou bijna denken dat het de opvolger is. Spider Jack is verkrijgbaar in een gratis en betaalde variant voor de iPhone, maar voor de iPad is alleen een betaalde HD-versie uitgebracht. Met zwaaibewegingen, het doorknippen van spinnenwebben en het ontwijken van spektakels moet je zorgen dat de spin Jack vliegjes kan vangen. Spider Jack is zo goed en leuk uitgewerkt dat het in dit geval niet erg is, dat er sprake is van een kopie.

spider jack ipadEr zitten 75 levels in de game, waarmee je je reflexen kunt testen. Bij elke opdracht zijn meerdere oplossingen mogelijk, waarbij je 1 tot 3 sterren kunt verdienen. De objecten in de game bewegen realistisch, zoals de zwaartekracht dat voorschrijft. Leuk voor kinderen en volwassenen, met in de iPad-versie volledige HD-graphics. In de toekomst kun je gratis updates van deze game verwachten. Je zou denken dat Chillingo zich als gamesuitgever te goed vond om zo’n nagemaakte game op de markt te brengen, maar ze doen het toch, via hun spelletjesmerk Clickgamer. In plaats van dozen (zoals bij Cut the Rope) speelt Spider Jack zich af in verschillende omgevingen, zoals een verlaten schuur en een bruisend laboratorium.

Downloaden: Spider Jack HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 23:39
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, cut the rope, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.