First Touch Soccer voor iPhone is uit, tijdelijk met korting

First Touch Soccer is een nieuw uitgebrachte voetbalgame voor de iPhone en iPod touch. Je kunt online spelen tegen anderen in een game die enkele nieuwe spelmodi bevat ten opzichte van X2 Football.

First Touch Soccer voor iPhone en iPod touchTeam First Touch, de ontwikkelaar achter de eerder uitgebrachte X2-sportgames, heeft vandaag haar nieuwe voetbalspel First Touch Soccer voor de iPhone en iPod touch uitgebracht. Ter introductie is de ‘footie’ verkrijgbaar voor de lage prijs van 79 eurocent. Je kan aan de slag met 250 clubteams in 30 competities en 7 verschillende speltypes. Er is ook een modus waarin je een eigen voetballer kan ontwikkelen tot ‘Star Player’. Je kan tegen je vrienden spelen via lokale Wi-Fi of Bluetooth en ditmaal kan je zelfs online wedstrijden spelen.

Naast je eigen speler ontwikkelen in de Star Player-spelstand is er ook een Dream Team-modus waarin je zelf een ploeg met je favoriete voetballers samenstelt. De clubkleuren en tenue’s voor je droomcluppie kan je zelf instellen. Dat doet het altijd leuk in online wedstrijden.

Helaas beschikt First Touch Soccer niet over officiële licenties. Zowel de club- als spelersnamen zijn fictief. Op andere punten zijn er gelukkig wel verbeteringen ten opzichte van X2 Football 10/11. Je kan de voetballers in maar liefst 36 richtingen laten lopen met de analoge stick (veel voetbalgames op de spelcomputers hadden tot voor kort maar 8 richtingen!) en juichen kan op maar liefst 60 manieren. De bezitter van de nieuwste generatie iPhone zal in zijn handen wrijven met de ondersteuning voor Retina-beeldschermen.

Downloaden: First Touch Soccer (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 17:06
Categorie Games
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.