Final Fantasy Tactics voor iOS afgeprijsd ter viering van update

Final Fantasy Tactics voor iPad en iPhone is tijdelijk in prijs verlaagd. Je kunt de game voor de iPad hierdoor voor €7,99 al downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FFT logoSquare Enix heeft de prijs voor het iOS-spel Final Fantasy Tactics tijdelijk verlaagd, om zo de pas verschenen update te vieren. Deze nieuwe versie verbetert de beelden in de game op Retina-schermen, elimineert sommige laadtijden en vertragingen en voegt ook iCloud-ondersteuning toe. Dat laatste maakt het mogelijk om het spel op je iPad voort te zetten op bijvoorbeeld je iPhone of iPod touch.

Ontwikkelaars verlagen de prijs van iOS-spellen wel vaker, maar bij games van Square Enix is zo’n actie vaak extra interessant. De speluitgever staat er namelijk om bekend vrij hoge prijzen te hanteren. Final Fantasy Tactics op de iPad kost normaal gesproken bijvoorbeeld €15,99, maar is door de prijshalvering tijdelijk voor €7,99 verkrijgbaar. Hoewel zelfs de lagere prijs relatief hoog ligt voor een game in de App Store, biedt Square Enix wel een diepgaand, strategisch spel dat eerder voor een hogere prijs werd verkocht voor de PlayStation en PlayStation Portable.

Final Fantasy Tactics is een tactisch rollenspel waarin je helden over een schaakbordachtige speelomgeving bewegen en vijanden te lijf gaan. Jouw positie en de keuze van de soldaten spelen een cruciale rol, wat betekent dat latere potjes het nodige denkwerk vereisen. Het spel voelt hierdoor als een mix tussen traditioneel schaak en gewone Final Fantasy-spellen.

Final Fantasy Tactics screenshot

Je kunt de game tot en met 12 juni met korting downloaden. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of een prijsverlaging nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Final Fantasy Tactics (€7,99, normaal €15,99, iPad, iOS 4.2+)
Downloaden: Final Fantasy Tactics (€6,99, normaal €14,49, iPhone, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 16:15
Categorie Games
Onderwerp final fantasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.