FileMaker brengt 3 nieuwe Starter Solutions voor FileMaker Go uit

FileMaker heeft drie nieuwe Starter Solutions voor FileMaker Go uitgebracht. Daarmee raak je snel op weg als je je database wilt inrichten en onderweg gebruiken.

filemaker goFilemaker heeft drie nieuwe Starter Solutions aangekondigd voor Filemaker Go, de mobiele app van het bedrijf. Met FileMaker Go kun je je FileMaker-databases op de iPhone, iPad en iPod touch bekijken en bewerken. Er zijn drie uitvoeringen om je op weg te helpen:

  • Contacts: je contacten organiseren en doorzoeken.
  • Documenten: op afstand aan documenten werken en de wijzigingen synchroniseren met de hoofddatabase.
  • Assets: eigendommen vastleggen met bijbehorende informatie, bijvoorbeeld serienummers, aankoopdatum, afschrijvingen, etc.


FileMaker is een database-applicatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Om de software te kunnen gebruiken heb je de desktopsoftware nodig, die €350 kost. Voor de mobiele versies moet je dan nog €31,99 bijbetalen, dus deze oplossing is niet voor de doorsnee particulier weggelegd. Wel loopt er momenteel een promotieactie, waarbij je 50% korting krijgt op de aanschaf van FileMaker Pro. Met de nieuwe Starter Solutions kun je meteen aan de slag, waarbij je alles op je mobiele apparaat kunt bewerken. Zoek je iets goedkopers, dan heeft FileMaker ook een eenvoudiger database-oplossing met de naam Bento. Die kost maar €3,99.

Downloaden: FileMaker Go for iPad (€31,99)
Ook verkrijgbaar: FileMaker Go voor iPhone (€15,99), Bento voor iPhone (€3,99) en Bento voor iPad (€3,99)
Meer info: FileMaker Go

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.