MijnPakket 2.0: pushbericht bij aflevering van je PostNL-pakketten

PostNL heeft een totaal vernieuwde MijnPakket voor de iPhone uitgebracht: sneller, met vernieuwd uiterlijk en pushberichten bij aflevering.

MijnPakket iPhone iPod touch verzending pakketjes statusPostNL heeft haar bezorgservice-app MijnPakket volledig vernieuwd naar een 2.0-versie. De originele applicatie die in maart dit jaar uitkwam, is voorzien van een nieuw uiterlijk en nu ook volledige Retina- en iPhone 5-ondersteuning. De handigste toegevoegde functie is dat je nu een notificatie krijgt als je pakket is afgeleverd, of als de zending of een moment daarin is gewijzigd. Zo kan je verifiëren dat je (zakelijke) pakketten of aangetekende zendingen zijn aangekomen.

De in het nieuw gestoken applicatie ziet er modern en fris uit, met een oranje startscherm en lichtgrijze menu’s. Daarin kan je aan de hand van pakketnummers, een streepjescode of een QR-code nog altijd je pakketten indexeren en in de app bijhouden, in combinatie met de postcode van het bezorgadres. Je ziet je pakketten in een rij en ziet onder elkaar wanneer pakketten zijn afgeleverd, met de nieuwste verzending bovenaan. Ten opzichte van de vorige MijnPakket, overigens de opvolger van wat PostNL eerst Track & Trace noemde, is ook de snelheid van de applicatie opgeschroefd.

Een gratis alternatief voor MijnPakket is BezorgBuddy. Die ontbeert echter pushberichten.

Downloaden: MijnPakket (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

MijnPakket code en postcode invoeren Mijn Pakket verzendgeschiedenis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 12:29
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerpen pakket, postnl, tracking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.