EA Sports FIFA

EA Sports FIFA vanaf 22 september beschikbaar, maar zo speel je nu al

De nieuwe FIFA is op 22 september voor iedereen te downloaden - maar via een omweg installeer je het spel nu al op je iDevice.

EA Sports FIFAOp 22 september verschijnt er een nieuwe FIFA-game in de App Store. EA Sports FIFA laat voor het eerst in tijden het cijfer achter de naam vallen. De nadruk ligt ditmaal veel meer bij de Ultimate Team-modus, waarbij je virtuele spelerkaarten spaart om jouw droomteam samen te stellen. Kun je niet wachten tot september? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het is via een omweg nu al mogelijk om EA Sports FIFA op je iPhone of iPad te downloaden.

De nieuwe FIFA steekt net wat anders in elkaar dan voorgaande delen. De Career-modus is verdwenen, en je kunt ook geen Quick Match meer starten. Daar staat tegenover dat vaardigheden van specifieke spelers weer terug zijn. Eén ding waar je wel rekening mee moet houden: er is een internetverbinding vereist om FIFA op je iPhone of iPad te spelen.

EA Sports FIFA nu al installeren

FIFA verschijnt op 22 september wereldwijd, maar de game wordt op dit moment al getest in de Canadese App Store. Met een Canadese App Store-account kun je de game daarom nu al downloaden. Hoe je zo’n account maakt hebben we in een eerder artikel beschreven, waarbij we ons richtten op een Amerikaanse Apple ID. Door deze instructies te volgen maak je vrij makkelijk een account, ook voor allerlei andere landen. Denk er wel aan om Canada in plaats van de Verenigde Staten te selecteren als land.

Houd er wel rekening mee dat je zonder betaalmethode ook geen in-app aankopen mag maken. Je kunt op 22 september wisselen naar de internationale game met je Nederlandse App Store-account, maar je riskeert dat je voortgang verdwijnt. Daarnaast kan de uiteindelijke, internationale game anders in elkaar gaan steken. De Canadese versie is immers een testversie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2015, 11:28
Categorie Apps
Onderwerp FIFA

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.