Fieldrunners 2 HD verschenen voor iPad

Het bekende tower defense-spel Fieldrunners 2 is voor de iPad verschenen. In de iPad-versie vind je verschillende toevoegingen die niet in de iPhone-game zitten.

Fieldrunners 2Het bekende tower defense-spel Fieldrunners 2 is vandaag voor de iPad verschenen. De game kwam eerder al uit voor de iPhone, maar deze versie was nog niet geoptimaliseerd voor de iPad. De aparte iPad-versie kost €5,99, terwijl het iPhone-spel in de App Store staat voor €2,39. Heb je de iPhone-versie van Fieldrunners 2, dan kun je jouw savegames wel synchroniseren met behulp van iCloud. Daarnaast heeft Fieldrunners 2 op de iPad ook een aantal andere exclusieve toevoegingen.

Je kunt alleen op de iPad gebruikmaken van de Cannonball Tower, Zap Tower, Sonic Tower, Slow Tower en Machine Gun Tower. Daarnaast bevat de iPad-versie anderhalf uur aan commentaar van de ontwikkelaar.

Fieldrunners 2 is het vervolg op één van de populairste tower defense-spellen voor iOS. In de game moet je torens bouwen die op je vijanden schieten. Op deze manier probeer je te voorkomen dat ze de andere kant van het level bereiken.

Downloaden: Fieldrunners 2 HD (€5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2012, 10:13
Categorie Games
Onderwerp fieldrunners

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.