Fieldrunners 2 krijgt eerste grote update

Fieldrunners 2 heeft een grote eerste update gekregen met een nieuwe Casual modus die het spel simpeler maakt, een nieuwe Endless modus om eindeloos te spelen, leaderboards op Game Center en nog veel meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fieldrunners 2 iPhone iPod touchDe in korte tijd erg succesvolle tower-defense game Fieldrunners 2 is voorzien van de eerste grote, gratis update van het spel. Die doet een handreiking naar de spelers die gaandeweg het spel vast zijn komen te zitten vanwege de toenemende moeilijkheidsgraad. Er is nu een eenvoudigere Casual modus toegevoegd aan het spel die het verdedigen van je basis tegen alle soldaten, jeeps en vliegtuigen net even iets makkelijker maakt. Daarnaast zijn er veel levelaanpassingen en andere vernieuwingen doorgevoerd.

Het is moeilijk om snel in te zien waar de veranderingen in de levels optreden, maar ontwikkelaar Subatomic belooft dat levels sneller zijn gemaakt zodat ze makkelijker tussendoor te spelen zijn. Het level Scrambled Eggs is specifiek onder handen genomen: daarbij moet het nu mogelijk zijn hem ook op het niveau Hard uit te spelen. Een nieuw level is toegevoegd in de vorm van Flash Fire, een gebied voor de Time Trial-modus. Om het spel ook even vijf minuten in de bus te kunnen spelen, wordt je voortgang op levels nu opgeslagen als je een level verlaat. Wie juist wèl lang in de weer wil zijn met het spel, kan zich uitleven op de nieuwe Endless modus.

Fieldrunners 2 woestijnlevelFieldrunners 2 heeft daarnaast leaderboards toegevoegd in Game Center, waarop je jouw scores kan meten met vrienden. En mocht je die vrienden willen betrekken door scores te publiceren op Twitter, dan word je daar nu voor beloond met munten. Die kan je weer uitgeven in de Bizarre Bazaar, waar je evenwel nieuwe items kan krijgen. Als laatste belangrijke verbeterpunt zijn de pushberichten aangepakt. Subatomic belooft dat die je als speler niet langer lastigvallen. Er valt met de hele update van het indrukwekkende tower-defense spel maar één conclusie te trekken: de ontwikkelaar luistert aandachtig naar de spelers. Dat belooft wat voor volgende updates.

Downloaden: Fieldrunners 2 (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2012, 14:06
Categorie Games
Onderwerpen fieldrunners, tower defense

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.