iPad-spel Run Roo Run tijdelijk gratis in App Store

Het universele iOS-spelletje Run Roo Run is tijdelijk gratis voor de iPad, iPhone en iPod touch. In Run Roo Run bestuur je een kangoeroe, die je door levels heen springt door op het scherm te tappen.

Run Roo RunDe iOS-game Run Roo Run is vandaag gratis te downloaden vanuit de App Store. In Run Roo Run bestuur je een kangoeroe, die van de ene kant van het scherm naar de ander moet gaan. Door op het scherm te tappen spring je over obstakels heen. In het begin steekt het spel vrij simpel in elkaar, maar al snel kom je puzzelachtige obstakels tegen waarbij goed moet timen en in een bepaalde volgorde een pad langs moet springen.

Omdat je enkel hoeft te springen, is heel Run Roo Run te spelen met slechts één vinger. Latere levels hebben andere spelobjecten, zoals een kanon waar je uit schiet, maar ook deze bestuur je door op een willekeurige plek te tappen. Hierdoor hoef je niet op de positie van je vinger op de iPad te letten. Timing is echter zeer belangrijk in de game.

De universele versie van Run Roo Run is op het moment gratis te downloaden. Er is ook een aparte iPad-versie, maar die kost nog steeds €1,59. De universele app was eerst alleen beschikbaar voor de iPhone, maar een recente update zorgde ervoor dat de game ook gebruikmaakt van de resolutie van de iPad.

Downloaden: Run Roo Run (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2012, 11:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.