Fieldrunners 2 verschijnt 13 september voor iPad

Op donderdag 13 september verschijnt er een voor de iPad geoptimaliseerde versie van Fieldrunners 2. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid een aparte app.

Fieldrunners 2Fieldrunners 2 verschijnt op donderdag 13 september voor de iPad. Het spel kwam in juli al uit voor de iPhone, maar deze versie was alleen geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch. De iPad-versie zal als Fieldrunners 2 HD in de App Store komen te staan, iets dat erop lijkt te wijzen dat het een aparte app wordt. Dit betekent dat kopers van het iPhone-spel de iPad-versie opnieuw moeten kopen, mits ze gebruik willen maken van de volledige resolutie van de iPad.

Fieldrunners 2 HD moet meer dan alleen een iPad-versie van de eerder verschenen game worden. Volgens de ontwikkelaar krijgt het spel nieuwe content, waaronder een aantal wapens. Of deze wapens later ook in de iPhone-versie worden toegevoegd is nog niet helemaal duidelijk.

Fieldrunners 2 is een zogeheten tower defense-game, waarin je wapens en obstakels moet bouwen om de binnenstromende vijanden te verslaan voordat ze jouw basis bereiken.

De iPhone-versie van Fieldrunners 2 kreeg eind augustus nog een update, waarin onder andere een makkelijkere moeilijkheidsgraad werd toegevoegd. In september kreeg de originele Fieldrunners een nieuwe versie, die Retina-beelden aan het spel toevoegde. Deze update kwam echter alleen voor de iPhone-versie van het spel uit.

Downloaden: Fieldrunners 2 (iPhone, €2,39)
Downloaden: Fieldrunners for iPad (€5,99)
Downloaden: Fieldrunners (iPhone, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2012, 11:46
Categorie Games
Onderwerp fieldrunners

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.