Feedly introduceert Feedly Pro-abonnementen van 5 dollar per maand

Feedly Pro is aangekondigd. Voor 5 dollar per maand kun je items in Evernote opslaan, items doorzoeken en extra veilig browsen.

feedly-proFeedly werd dé winnaar van de race om de beste Google Reader-vervanger. De dienst is gratis en biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt, inclusief eigen apps en talloze apps van derden die Feedly ondersteunen. Wie dat nog niet genoeg vindt, kan vanaf vandaag de Feedly Pro-abonnementen afsluiten. Snelle beslissers kunnen voor $99 een levenslang abonnement afsluiten, maar dat geldt alleen voor de eerste 5.000 klanten.

Wie nog even de kat uit de boom wil kijken, kan ook voor 5 dollar per maand of 45 dollar per jaar een abonnement nemen. Je krijgt met een Pro-abonnement de mogelijkheid om items in Evernote op te slaan, items te doorzoeken en extra veilig te browsen. Bij die extra beveiliging kun je je afvragen of Feedly dat eigenlijk niet standaard zou moeten aanbieden aan alle gebruikers. Extra beveiliging is eerder een ‘need to have’ dan een ‘nice to have’. Het houdt in dat je https-ondersteuning krijgt bij het gebruik van Feedly via de browser.

pro-welcome-https

Het doorzoeken van artikelen werkt zowel binnen je eigen Feedly-feeds als in de bewaarde items. Mensen die een Feedly Pro-abonnement hebben afgesloten vinden voortaan een knopje ‘Search articles’ rechtsboven in de webinterface.

pro-welcome-search

De Evernote-integratie spreekt eigenlijk voor zich: je krijgt de mogelijkheid om met één klik items naar Evernote op te slaan. Feedly bood al de mogelijkheid om bijvoorbeeld naar Pocket op te slaan.

pro-welcome-evernote

Tenslotte belooft Feedly dat de Pro-abonnees voorrang krijgen bij supportvragen. Overigens belooft het bedrijf dat er in de gratis versie van Feedly ook nog steeds nieuwe functies toegevoegd zullen worden. Het Pro-abonnement is simpelweg een manier voor Feedly om (zoals elk ander bedrijf) geld te verdienen. Evernote is met dat businessmodel al erg succesvol: iedereen kan de gratis app gebruiken en ze verdienen geld met de Premium-abonnementen en zakelijke versie.

Downloaden: Feedly (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2013, 10:57
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen evernote, feedly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.