FC Twente’s mobiele fan-applicatie in de App Store gelanceerd

FC Twente lanceert een mobiele applicatie voor iPhone, Blackberry en Java-telefoons. De applicatie kost 3 euro en bevat nieuwsberichten, uitslagen en standen en video's van FC Twente.

fc twente opstellingFC Twente lanceerde gisteren officieel de mobiele voetbalapplicatie waar we eerder over geschreven hebben. De applicatie is in samenwerking met XS2TheWorld ontstaan en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond FC Twente. Dat betekent: actuele nieuwsberichten, video’s en een matchcenter waar je live wedstrijdinformatie, de stand in de competitie en het wedstrijdprogramma kunt vinden. Daarnaast is er een mobiele website bijgekomen: mobiel.fctwente.nl. FC Twente is de eerste Nederlandse voetbalclub met een eigen mobiele applicatie. De competitie stevent af op een spannend slot en als supporter van FC Twente wil je dan geen moment missen. Maar er hangt wel een prijskaartje aan: €2,99.

Je krijgt daarvoor een applicatie in FC Twente-stijl die in een later stadium nog zal worden uitgebreid met push notificaties. Een andere optie die later beschikbaar komt is om live via FC Twente Radio naar het wedstrijdverslag te luisteren. FC Twente heeft al een website, tv- en radiozender, de applicaties zijn een mooie aanvulling daarop.

fc twente screens

De Java-versie is gratis en geschikt voor Blackberry, recente toestellen van Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson en Motorola. Je kunt deze bemachtigen door eenmalig FCTWENTE te sms’en naar 5040. Voor de iPhone-applicatie zul je moeten betalen.

fc twente

Downloaden: FC Twente (€2,99)
Meer info: FC Twente iPhone-applicatie

Eerst kijken, dan kopen? Onderstaand filmpje geeft een demo:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2010, 21:29
Categorie Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.