FastFinga krijgt iPad-update: tekenen en notities maken op de iPad

FastFinga heeft een update gekregen. Met deze app kun je handgeschreven notities maken, muziekstukken componeren en rekensommen uitwerken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fastfingaFastFinga is een iOS-applicatie die nu ook geschikt is gemaakt voor de iPad. FastFinga is een teken- en handschriftapplicatie, waarmee je snel een notitie kunt maken. Je kunt er bijvoorbeeld snel een rekensom mee uitwerken of een handgeschreven notitie maken, die je via e-mail kunt versturen. Handgeschreven Twitter-berichtjes, Evernote-notities, een zelf gecomponeerd muzieknummer of een foto waarop je notities hebt gemaakt, er zijn allerlei toepassingen mogelijk. Je kiest de pendikte en kleur, kunt met knippen en plakken eerder geschreven teksten en tekeningen verplaatsen en er is een gummetje als je iets fout hebt gedaan.

fastfinga-ipadDe locatie van de interfaceknoppen is aanpasbaar, de thema’s en achtergrondkleuren kun je zelf kiezen en je kunt van links naar rechts of andersom schrijven (dus ook geschikt voor Hebreeuws of Arabisch). De nieuwste update zorgt voor verbeterde compatibiliteit met iOS 4.2.1 op de iPad.

Downloaden: FastFinga (€1,59)

Onderstaand filmpje laat FastFinga op een iPhone zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 18:17
Categorie Productiviteit
Onderwerpen game, racegame, schilderen, tekenen, vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.