Fast & Furious 5 krijgt officiële iPad-game in HD

De film Fast & Furious 5 heeft een officiële game gekregen. Als Brian O'Conner moet je federal agent Luke Hobbs te snel af zijn in de straten van Rio de Janeiro, de Dominicaanse Republiek en Hongkong.

fast furiousDe film Fast & Furious 5 heeft een officiële game gekregen. Als Brian O’Conner moet je federal agent Luke Hobbs te snel af zijn in de straten van Rio de Janeiro, de Dominicaanse Republiek, Hongkong en andere locaties wereldwijd. Je kruipt achter het stuur van beroemde auto’s die in de film te zien zijn, zoals de nieuwste Dodge Challenger 2011 en de Dodge Charger 2011. Fast & Furious 5: Official Game HD is dus een racegame met een verhaal. Je hebt daarin een Rewind Time-functie tot je beschikking, waarmee je een tweede kans krijgt om een actie nogmaals uit te voeren. Tijdens het racen gebeuren er spectaculaire dingen, waarbij objecten in je omgeving instorten of exploderen. Daardoor verandert ook plotsklaps het parcours waarover jij kunt racen.

De animaties in deze game zijn vloeiend uitgevoerd en de reflecties op de auto passen zich realtime aan. Je krijgt als crimineel hulp van team van topracers en probeert topspeler te worden in ondergrondse straatraces. Via de multiplayer-functie kun je met maximaal 10 personen tegen elkaar racen. De auto’s zijn aanpasbaar aan je smaak en je kunt urenlang spelen in verschillende spelmodi zoals Drift Contests en Survivor Mode. Alleen is het jammer dat je voor een game die gemaakt is om een film te promoten, moet betalen.

Downloaden: Fast & Furious 5: Official Game (€3,99)

fast furious 1   fast furious 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 14:28
Categorie Games
Onderwerpen fast & furious, game, muziek, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.