FarmVille voor iPhone: sneller en meer cadeau-opties

FarmVille voor iPhone heeft een update gekregen naar 2.0. De game is 30 tot 50 procent sneller, werkt op oudere toestellen beter en bevat cadeau-opties over platformen heen.

farmvilleFarmVille voor de iPhone heeft onlangs een update gekregen naar versie 2.0. Deze boerderijgame is vooral bekend van Facebook, maar is sinds juni 2010 ook als iPhone-applicatie in de Nederlandse App Store te vinden. De vernieuwde game laadt 30 tot 50 procent sneller op de iPhone 3GS en 4. Ook kun je vanaf nu grote Farmville-boerderijen op oudere toestellen zoals de iPhone 3G laden. Er zijn veel optimalisaties en bugfixes doorgevoerd. Handig voor mensen die vrienden op meerdere platformen hebben, is dat je nu cadeautjes kunt sturen naar al je vrienden – niet alleen mensen die FarmVille op de iPhone spelen.

FarmVille van Zynga is een game waarbij je een boerderij moet beheren. Je bent 24 uur per dag bezig met ploegen, zaaien en oogsten.

farmville iphoneDe game is zowel op de iPhone als de iPad speelbaar en biedt twee mogelijkheden om te starten. Ben je al actief met FarmVille op Facebook, dan kun je de bestaande boerderij importeren. Is FarmVille volledig nieuw voor je, dan kun je vanuit de iOS-app een nieuwe boerderij starten. In de game verdien je munten en XP om je boerderij te decoreren en het grondoppervlak uit te breiden. Je kunt tractors, oogstmachines en ander materieel aanschaffen om sneller te kunnen werken. Hoe meer je je buren helpt, hoe sneller jouw boerderij ook groeit.

Downloaden: FarmVille by Zynga (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2011, 23:24
Categorie Games
Onderwerpen farmville 2, game, zynga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.