iPhone game-update #44: Another World, Collision Effect en Rainbow Six

iPhone game-update #44: Another World, Collision Effect en Rainbow Six. iPhoneclub zorgt elke dag voor het laatste nieuws over gamen op je iPhone.

another-worldHopelijk heeft iedereen zich dit weekend een tegoed gedaan aan de alcoholische versnaperingen, want het was weer carnaval! Gelukkig gaat het leven voor de meesten gewoon door op de maandag en dus ook voor ons. Vandaag hebben we nieuws over Another World, komt Chillingo met een nieuwe game genaamd Collision Effect en is er ook meer bekend omtrent de release van Rainbow Six.

Another World wordt uitgegeven door Bulkypix

awVorige week werd bekend dat de Amiga-klassieker Another World naar de iPhone en iPad zou komen. Vanaf vandaag weten we weer wat meer, want het spel gaat uitgegeven worden door Bulkypix. Laatstgenoemde kennen we natuurlijk allemaal van de kekke platformer ‘Pix ‘n Love Rush’. Wat dit verder betekent voor het spel zelf? Dat de game overgezet zal worden door de ontwikkelaar DotEmu en die schijnen daar erg bedreven in te zijn. Het duurt dus nog even voordat het spel uitkomt, maar we zijn weer een stap dichterbij.

Chillingo komt met Collision Effect en Big Boss

collision effectBij Chillingo zijn ze heel enthousiast over de iPad 2 en spelen ze daar op in door twee nieuwe games uit te geven. De eerste van de twee is meteen de interessantste, want dat is Collision Effect. Een puzzelspel dat enigszins aan Bust-A -Move doet denken, waarin je gekleurde bollen met elkaar moet laten botsen om punten te scoren. Het tweede spel is Big Boss en komt enkel voor de iPad uit. Bekijk hieronder een korte trailer van Collision Effect.

Downloaden: Collision Effect (€0,79)

Rainbow Six komt volgende week

rainbow-sixOp 17 maart is het zover. Dan kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwe (en tevens eerste) Rainbow Six-game voor de iPhone. Het spel krijgt de subtitel Shadow Vanguard met zich mee en zal 11 missies verspreid over de gehele wereld bevatten. Het spel is zowel in je eentje als met je vrienden te spelen en zal waarschijnlijk rond de vijf euro gaan kosten. Hieronder alvast een nieuwe trailer om je nog even zoet te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2011, 23:54
Categorie Games
Onderwerpen bigboss, chillingo, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.