Evernote voor iOS binnenkort compleet vernieuwd

Evernote voor iPhone en iPad krijgt een grote update met views. Je kunt nu voor notebooks, tags en pages een view bekijken.

evernote-5-iphoneEvernote voor iOS krijgt een compleet nieuw uiterlijk. De app waarmee je allerlei gegevens uit je dagelijkse leven kunt bewaren, heeft een filmpje gemaakt waarin ze de belangrijkste functies van Evernote 5 op een rijtje zetten. Evernote 5 werkt op alle iOS-apparaten en is ontstaan door te kijken hoe mensen Evernote op hun mobiele apparaat gebruiken. Het draait daarbij om snelheid en aanpasbaarheid. Met Evernote kun je jezelf allerlei gewoontes aanleren om dingen te noteren. De app moet zich daarbij aanpassen. Ben je bijvoorbeeld dol op het toevoegen van tags aan notities, dan moet de app bij het maken van een nieuwe notitie meteen het aanmaken van tags voorop hebben staan.

Ook heeft het team van Evernote gekeken hoe ze informatie sneller bij gebruikers kunnen brengen, door zo min mogelijk te tappen. Als nieuwe functies komen er views voor notebooks, tags en pages bij. En net als bij snelle notitieapps zoals Drafts kun je straks ook een snelle notitie maken, zonder gedoe. Op de iPad wordt het straks gemakkelijker om tussen meerdere recente notities te switchen. Ook komt er een nieuwe Places-view, zodat je op een wereldkaart kunt zien waar notities zijn gemaakt.

Evernote is geoptimaliseerd voor iPhone en iPad en is gratis te downloaden. Je kunt upgraden naar een betaald abonnement als je aan de gratis opslagruimte niet genoeg hebt. De beloofde update komt “zeer binnenkort” beschikbaar. Evernote kondigde vorige week nog een nieuwe Evernote voor Mac-applicatie aan en is druk bezig met het optuigen van een zakelijke dienst, zodat Evernote ook in het bedrijfsleven populair wordt als tool om samen te werken. Verder werkt Evernote samen met notitieboekjesfabrikant Moleskine om een ‘slim notitieboek’ te maken, waarbij een koppeling met Evernote is gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2012, 9:40
Categorie Productiviteit
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.