Evernote Food krijgt nieuwe camera-modus en Foursquare-koppeling

Evernote Food heeft een update gekregen, met een nieuwe snelle cameramodus, integratie met Foursquare en een betere performance. Ook gaat de app beter om met lange omschrijvingen en maaltijden met veel foto's.

evernote foodFoodies kunnen vandaag een nieuwe update van de app Evernote Food installeren. Deze app heeft een nieuwe multi-shot cameramodus gekregen, zodat je snel achterelkaar meerdere foto’s van voedsel kunt maken. Er is ook een nieuwe uploader voor de camerarol aanwezig. Je tapt meerdere foto’s aan om ze in één keer te uploaden bij een bepaalde maaltijd. Bovendien kun je nu je vinger op een foto drukken om de foto te bewerken vóórdat je ‘m met vrienden deelt. Evernote Food is bedoeld voor liefhebbers van lekker eten, die het leuk vinden om vast te leggen wat ze gegeten hebben.

evernote foodNatuurlijk kun je de foto’s ook gewoon voor jezelf houden en niet met de rest van de wereld delen. Met Evernote Food kun je nog eens genieten van een onvergelijk etentje, waarbij je de aanwezige mensen of de inhoud van je bord fotografeert. Nieuw in versie 1.2 is integratie met Foursquare, zodat je meteen kunt vastleggen in welk restaurant je een bepaalde maaltijd hebt gegeten. De app staat langere bijschriften en notities toe en gaat beter om met maaltijden met heel veel foto’s en lange toelichtingen. De performance van de app is ook verbeterd.

Niet iedereen zal het zinvol vinden om alle maaltijden vast te leggen, maar er zijn ook beroepen (diëtist, foodstylist, restaurantreviewer) waarbij een dergelijke app handig kan zijn. Ook kan het helpen als je wilt afvallen om alles wat je gegeten hebt vast te leggen, zodat je later met een diëtist kan overleggen wat er misging. Foto’s maken met je iPhone gaat een stuk sneller dan alles opschrijven.

Downloaden: Evernote Food (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 21:36
Categorie Lifestyle
Onderwerpen evernote, foursquare, planeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.