iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Left2Cook toont nu wel de recepten voor ingrediënten die je hebt liggen

De Nederlandse recepten-app Left2Cook heeft een belangrijke verbetering gekregen. Vanaf nu laat de iPhone-app als eerst de recepten zien waarin je zoveel mogelijk ingrediënten die je nog hebt liggen, in kwijt kan.

Left2Cook ingrediënten recepten iPhoneHet was de unique selling point van Left2Cook: je voert ingrediënten in die je nog hebt liggen en de applicatie zoekt er recepten bij. Toch ging het bij de originele versie begin vorige week mis: de recepten waarin je veel van je ingrediënten kwijt kon, kwamen helemaal niet automatisch bovendrijven. Dat heeft een update vandaag verholpen. De Nederlandse recepten-app laat nu bovenaan in de lijst een recept zien met zoveel mogelijk ingrediënten die je nog hebt liggen.

Voer je dus in dat je rucola, kaas, pesto, zongedroogde tomaten en spekjes over hebt van een vorig gerecht, dan krijg je nu als eerst een resultaat te zien waarin je in ieder geval de rucola, kaas en pesto kwijt kan. De resultaten zijn dus gerangschikt naar het aantal ingrediënten dat je er zelf in kwijt kan.

Bij de uitgave van de applicatie vorige week maandag, wijdden we een groot artikel over Left2Cook.

Downloaden: Left2Cook (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 17:45
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen nederlandse apps, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.