English Hedgerow: augmented reality op je ontbijtbord

De iPhone-app English Hedgerow maakt het mogelijk om dieren te zien lopen op de keramiekborden met dezelfde naam. Deze dieren zijn driedimensionaal, waardoor je ze van alle kanten kunt bekijken.

Andrew TannerBaal je er van dat je op zondagmorgen niet kunt ontbijten in een met vogels gevulde achtertuin? De iPhone-app English Hedgerow van de ontwerper Andrew Tanner moet ervoor zorgen dat ontbijten alsnog zo kan aanvoelen. Door de iPhone op een bord met een speciaal patroon te richten, verschijnen er dankzij augmented reality allemaal dieren die over je tafel heenbewegen. Zowel de app als het patroon van het bord zijn gratis te downloaden, waardoor je het zelf ook kunt proberen.

Andrew Tanner is een bekende keramist uit Engeland, die de augmented reality-app tegelijkertijd met zijn laatste bordenreeks English Hedgerow uitbracht. De app herkent het patroon op deze borden, waardoor een diertje op je bord er hetzelfde bij blijft zitten wanneer je de camera van je iPhone kantelt.

De app reageert alleen op een bord met het patroon uit de English Hedgerow-reeks, maar ditzelfde patroon is gratis op de website van Tanner te vinden. Hierdoor kun je het augmented reality-truukje uitproberen, voordat je de borden mogelijk aanschaft. Waar je dit precies kunt doen is nog niet duidelijk: Tanner toont ze eerst op de HOME Trade Exhibition in Engeland, tussen 15 en 17 januari.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 13:58
Categorie Amusement
Onderwerp augmented reality

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.