BezorgBuddy: waar blijft je pakketje van PostNL?

De nieuwe Nederlandse iPhone-app BezorgBuddy laat je post en pakketten traceren met een tracking nummer van PostNL, voorheen TNT Post. De applicatie is gratis en vereist invoering van een postcode en barcode.

BezorgBuddy iPhone iPod touch PostNL tracerenIs je internetbestelling al onderweg? Wordt jouw pakketje reeds verstuurd? Heeft PostNL het al ontvangen? Met de gratis applicatie BezorgBuddy kun je de gegevens van je verzending invullen en kan je vervolgens bijhouden hoe de verzending ervoor staat. Je voert een omschrijving in, de barcode van een bestelling en je postcode. De barcode hoort van PostNL zelf te komen en kun je achterhalen bij de verkoper, via bevestigingsmails van de verkoper of op het te versturen pakket.


BezorgBuddy voorbeeldoorderBezorgBuddy is een onofficiële app en is gratis, maar wil graag 79 cent zien voor gebruikers die de reclame graag uit beeld zien verdwijnen. Dan mag je eveneens meer dan één pakket tegelijk bijhouden. Voor de rest is BezorgBuddy gratis, wat het voor PostNL-verzenders een stuk aantrekkelijk kan maken dan bijvoorbeeld het alom geroemde, maar betaalde Delivery Status Touch (€3,99). Die ondersteunt overigens wel veel meer postmaatschappijen. In beide apps worden de stappen van verzending onder elkaar toegelicht. In BezorgBuddy gebeurt dat in onze moerstaal.

Ondanks dat je onbetaald maar één verzending gelijktijdig in de gaten kan houden, is er geen limiet op het totaal aantal verzendingen dat je kan achterhalen met de app.

Downloaden: BezorgBuddy (gratis)

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.