Elements: tekstverwerker met Dropbox ondersteunt nu ook iCloud

Elements is een tekstverwerker voor de iPhone, iPod touch en iPad die draadloos teksten kan synchroniseren via Dropbox en sinds nu ook haar instellingen synchroniseert via iCloud.

Elements tekstverwerker met Dropbox iPhoneTekstverwerker-app Elements had al langere tijd ondersteuning voor Dropbox voor het opslaan van geschreven documenten, maar biedt na een update nu ook ondersteuning voor synchronisatie via Apple’s eigen iCloud-dienst. Onder meer de app-instellingen, visuele voorkeuren en scratchpad worden nu via iCloud tussen alle iDevices gesynchroniseerd. We schreven al eerder over de applicatie Elements, die half augustus nog een complete metamorfose kreeg.

Elements is een tekstverwerker die directe integratie met Facebook en Tumblr biedt. Elements tekstverwerker iPhone iPod touchJe kan geschreven artikelen meteen publiceren op de sociale netwerken, wat Elements dus ook een geschikte blog-editor maakt als je Tumblr gebruikt. De applicatie is op de synchronisatie- en deelmogelijkheden na, verder simpel gehouden. Je kan teksten bijvoorbeeld niet voorzien van vetgedrukte en cursieve woorden of iets als bullet lists en tussenkoppen. Het is een app waarin je vooral eenvoudig een artikel kan schrijven. Een woorden- en regelteller zijn wel van de partij. Ook kan je de mappenstructuur in Dropbox vanuit de applicatie naar je hand zetten en bepaal je per artikel in welke map het moet staan.

Wie op zoek is naar een goedkopere tekstverwerker die online opslagmogelijkheden biedt, kan trouwens ook gerust eens een kijkje nemen bij Evernote, een onderdeel van ons artikel 15 onmisbare iPhone-apps.

Downloaden: Elements (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2011, 16:07
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dropbox, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.