Elder Sign: Omens: kaartspel voor op de iPad

Het kaartspel Elder Sign: Omens is vandaag voor de iPad in de App Store verschenen. In dit spel zet je verschillende specialisten in, om op die manier lastige situaties te overleven. Eerder deze week verscheen het spel al voor de iPhone.

Elder Sign: Omens HDHet spel Elder Sign: Omens is voor de iPad verschenen. Eerder deze week bespraken we in de game-update op iPhoneclub nog de iPhone-versie van deze game. Het kaartspel achter deze titel laat je met een team van vier onderzoekers een mysterie oplossen in een museum. Alle vier de onderzoekers hebben zo hun voordelen ten opzichte van de rest, die je moeten helpen bij de fases van het spel. Tijdens het spelen stuit je op verscheidene omgevingen en gevaren, die je moet zien te overleven door een specialist in te zetten.

Elder Sign: Omens is een kaartspel dat je steeds weer een andere situatie voorschotelt, waardoor je er niet na je eerste potje op uitgekeken zult zijn. De bekende bordspellensite BoardGameGeek wijdde eerder dit jaar nog over het spel uit.

Downloaden: Elder Sign: Omens (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2011, 18:09
Categorie Games
Onderwerpen bordspel, kaartspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.