Eindhoven Airport: aankomsttijden en vertrektijden op iPhone

De officiële iPhone-app van Eindhoven Airport toont de vertrek- en aankomsttijden van vliegtuigen, hoe je kan parkeren en de route.

Eindhoven Airport header iPhoneNiet alleen Schiphol heeft zijn eigen applicatie voor de iPhone. De luchthaven van Eindhoven is eveneens voorzien van een simpele app voor de telefoon. In Eindhoven Airport zie je wanneer de volgende vliegtuigen vertrekken en wanneer de eerstvolgende toestellen op het vliegveld worden verwacht. Daarnaast zie je in de applicatie waar je kan parkeren bij het vliegveld, en waar de luchthaven te vinden is. Je kan er meteen een route naar uitzetten met Apple Maps.


Eindhoven Airport vluchtoverzichtIn het overzicht van vluchten heb je twee verschillende tabbladen, voor aankomende en vertrekkende vliegtuigen. Je kan in beide lijsten de beoogde en behaalde eindtijden zien, onder het vluchtnummer en de bestemming met plaatsnaam en drieletterige afkorting voor het vliegveld. Je kan op elke vlucht drukken, maar het is nou niet zo dat er dan meer informatie in beeld verschijnt. Slechts één optie krijg je extra: het activeren van een schakelaar waarna de app je op de hoogte houdt van een vlucht. Je krijgt dan een pushbericht bij vertrek of aankomst.

Bekijken welke vluchten je over het algemeen kan maken vanaf de luchthaven en aanbiedingen zien, is niet mogelijk in de app. Ook de parkeerinformatie laat te wensen over. De kaart is weliswaar duidelijk opgesteld – gezien van het enige punt waar je het luchthaventerrein kan oprijden – maar je ziet bijvoorbeeld niet wat de tarieven voor (lang)parkeren zijn of welke betaalmethodes je daarvoor hebt. Wel is er een contactnummer dat je meteen kan bellen, à 1,30 euro per gesprek.

Downloaden: Eindhoven Airport (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.