Eerste screenshots van The Sims 3 voor de iPhone

De Sims 3 is een nieuwe game voor de iPhone, die rond de zomer uitkomt. Van deze game zijn nu de eerste screenshots te bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sims 3 voor iPhoneElectronic Art heeft screenshots beschikbaar gesteld van de game Sims 3. Vorig jaar september kondigde EA al aan dat er een iPhone-versie onderweg was. Later werd bekend dat vanaf de zomer Sims 3 verkrijgbaar zal zijn voor Windows, Mac, iPhone, iPod touch en diverse andere mobiele apparaten. De Windows-versie verschijnt op 4 juni, voor de overige versies moet EA nog een datum bekend maken.

De iPhone-versie bevat meer dan 10 uur gameplay, nieuwe 3D-graphics en bediening via touchscreen en accelerometer.

Het spel speelt zich af in een buurt die steeds verandert, dankzij de ‘open world gameplay’. De Sims die je in versie 3 van het spel kunt maken zijn slimmer dan voorheen, met meer persoonlijkheid, persoonlijke wensen en doelen. Natuurlijk valt er aan de oppervlakte ook genoeg te knutselen: je kunt je spelfiguur voorzien van een kapsel en kledingstukken naar wens. De Sims kunnen complexe relaties ontwikkelen, vriendschappen sluiten, verliefd op elkaar worden of herrie schoppen in de buurt. Er zitten 4 minigames in, waarmee je kunt vissen, tuinieren, koken en klussen aan het huis.

Voor Nederlandse gebruikers is er al een aparte website geopend voor Sims 3: desims3.nl

Via: EA Forum

sims 3

sims 3

sims 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.