EA kondigt SimCity en Sims 3 voor de iPhone aan

EA gaat naast Spore Origins nog 9 andere games op de iPhone uitbrengen: Yahtzee Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon, Mahjong, Monopoly: Here & Now The World Edition, SimCity, Tiger Woods PGA TOUR 09, Need for Speed Undercover en The Sims 3
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sims3Gamesuitgeverij Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat ze naast het spel Spore Origin nog eens 9 andere titels op de iPhone gaan aanbieden. Het gaat om klassiekers die bijna iedereen kent: Yahtzee Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon, Mahjong, Monopoly: Here & Now The World Edition, SimCity, Tiger Woods PGA TOUR 09, Need for Speed Undercover en The Sims 3.


Verder maakte EA bekend dat ze Spore Origins voor de iPhone niet vandaag, maar op zondag 7 september gaan uitbrengen. Op dezelfde dag komen de PC- en Mac-versie uit.

De belangrijkste nieuwkomers in de lijst van iPhone-games zijn SimCity en SIMS 3. Zoals bekend is Will Wright, de bedenker van Spore, ook de man die ooit The SIMS heeft bedacht. Wright was gisteren aanwezig in de Apple Store in Londen om de iPod-variant van Spore te demonstreren. Over de iPhone-versie van Spore wilde hij alleen kwijt dat het om een “baby-versie” van Spore gaat.

Op dit moment zijn de games die Electronic Arts voor de iPhone verkoopt (Tetris, Scrabble en Sudoku) alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:04
Categorie
Games

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.